_DSC4859

Vecka 24

Måndag
Ölbrässerad högrev med steklök, rökt sidfläsk, krossad potatis, picklad gurka och senapsfrön.

Tisdag
Baconlindad köttfärslimpa med svampsås, örtslungade rotfrukter samt granskottsmarinerade lingon och blåbär.

Onsdag
Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon och brynt smör.

Torsdag
Plommonspäckad karré med kokt
potatis, gräddsås och vinbärsgelé.

Fredag
Nattbakad fläsksida med chili och
ingefära, serverad med nudelsallad med primörer, sesamfrön och
kimchimajonnäs

Veckans burgare
Högrevsburgare med talleggio, friterad lök,
majonnäs, sallad, tomat och örtpommes.

135:-

Veckans vegetariska
Grillost med primörer, grillad potatis,
krispigt bröd och dragon-och vitlökskräm.
119:-

Veckans fisk
Ångad flundra med savoykål, blåmusslor,
vitvinssås, riven pepparrot och fänkål.
119:-

Pensionärspris 95:-
Inkl. salladsbuffé, bröd, dryck, kaffe & kaka

kl. 11.30–14.00