_DSC4859

Vecka 39

Måndag

Pulled pork, serveras med rostad majs, chili, rostad potatis, samt aioli

Caesarsallad med kyckling, parmesan, romansallad och syrad rödlök

Tisdag

Salsicciapasta med parmesanost

Vinångad torsk, serveras med sockerärtor, rädisa, hollandaisesås, samt kokt
potatis

Onsdag

Örtbakad fläskkarré, serveras med krämig potatissallad

Ångad torsk, serveras med gubbröra, samt kokt potatis

Torsdag

Köttfärslimpa, serveras med gräddsås, kokt potatis, rårörda lingon, samt inlagd gurka

Pestobakad lax, serveras med sockerärtor, fetaostcrème, samt rostad potatis

Fredag

Dragonstekt kycklingfilé, serveras med rostad potatis och puttanescasås

Sejfilé, serveras med krossat ägg, räkor, brynt smör, kokt potatis, samt citron

Veckans burgare

150 gram högrevskött
med bröd, dijonnaise, sallad,
rostad lök, tomat, cheddarost,
samt pommes
129:-

Veckans vegetariska

Rostade grönsaker, serveras med
marinerad Eldost, samt örtaioli

Dagens lunch

115: –

Pensionärspris 95: –

Inkl. salladsbuffé, bröd, dryck,

kaffe & kaka

kl. 11.30–14.00

Varmt välkomna!