_DSC4859

Vecka 33

Måndag

Ceasarsallad med kyckling, krutonger, picklad lök, skott

Panerad rödspätta med tartarsås, kokt potatis, samt citron

Tisdag

Stekt kotlett, serveras med cidersås, kokt potatis, samt äppelmos

Öländska kroppkakor från Arontorp, serveras med lingon, skriat smör/ grädde

Onsdag

Dovhjortsbiffar, serveras med stekt lök, gräddsås, kokt potatis, samt lingon

Halstrad laxfilé, serveras med kokt potatis, jalapeño- och parmesankräm, samt syrad fänkål

Torsdag

Vinångad sejfilé, serveras med bönor, rädisa, gubbröra, samt kokt potatis

Vildsvinskarré, serveras med svampsås, kokt potatis, samt svartvinbärsgelé

rostad potatis

Fredag

Fläskfilégratäng med rökt sidfläsk, syltlök, tomat, serveras med rostad potatis

Torsk med äggsås, serveras med kokt potatis, gröna ärtor, samt citron

Veckans burgare

150 gram högrevskött

med bröd, hamburgedressing,

sallad, picklad lök, tomat,

cheddarost, samt pommes

129:-

Veckans vegetariska

Bakad spetskål

med sötpotatispuré,

friterad haloumi,

samt ärtpesto

Dagens lunch

115: –

Pensionärspris 95: –

Inkl. salladsbuffé, bröd, dryck,

kaffe & kaka

kl. 11.30–14.00

 

Endast a la carte servering.

Måndag – fredag, 11.30-14.00

Onsdag – fredag, 17.00- sent

Lördag, 16.00- sent.

Guidad tur i vårt bryggeri, tisdag – fredag, 14.00.

Varmt välkomna!