_DSC4859

Vecka 5

Måndag
STÄNGT

Tisdag
STÄNGT

Onsdag
Älgfärsbiffar, serveras med bakade betor, svampsås, rårörda lingon, samt
kokt potatis
Pocherad torsk, serveras med stekt broccoli, bakade morötter vitvinssås,
samt kokt potatis

Torsdag
Bouf Bourgogne, serveras med smör- och vitlöksfrästa bönor, samt potatispuré
Panerad sej, serveras med gröna ärtor, sotad citronsås, samt smörslungad
potatis

Fredag
Kycklinglårfilé, serveras med senapssky, timjanemulsion, samt rostade
rotfrukter
Citronbakad lax, serveras med dillemulsion, kål, samt rostad potatis

Veckans burgare
Nötburgare med bröd, dressing
på lagrad prästost, sallad,
karamelisserad lök, syrad gurka,
tomat, samt pommes
135: –

Veckans vegetariska
Falafel, serveras med picklad lök,
fetaost, bakad tomat,
vitlöksdressing,
samt matvete

119: –
Pensionärspris 95: –
Inkl. salladsbuffé, bröd, dryck,

kaffe & kaka

kl. 11.30–14.00