_DSC4859

Vecka 11

Måndag
Lufsa med stekt fläsk och rårörda lingon
Varmrökt lax med ljummen potatissallad, dill och citroncreme.

Tisdag
Högrevschili med bönor och svartpepparcreme, potatis samt pico de gallo
Pestobakad torsk med potatispuré, citronmarinerad fänkål, sockerärtor och
frissé

Onsdag
Krämig fisk och skaldjursgryta med örtslungad potatis och handskalade räkor
Lasagne med tomatsallad.

Torsdag
Kycklinggryta med kokosgrädde, chili, lime och citrongräs samt ris.
Nattbakad karré med smashed potatoes, chili och dragonmajonnäs

Fredag
Caesarsallad med kyckling, bacon, krutonger och parmesan.
Koreansk Fläskfilé BBQ med kimchi, limemajonnäs, sesammarinerad gurka
och rostad potatis

Veckans burgare
Högrevshamburgare
med bröd, krispig sallat,
tomat, lök, dijonnaise, bacon,
cheddar
135:-

Veckans vegetariska
Pasta serveras med smörstekt
portabello och shiitake samt
västerbottenost
119:-

Pensionärspris 95:-
Inkl. salladsbuffé, bröd, dryck, kaffe & kaka

kl. 11.30–14.00