_DSC4859

FÖRRÄTTER

Ceviche
på torsk och tonfisk med krispig kålrabbi, grönt äpple, 
leche the tigre, dill, misomajonnäs samt stenbitsrom.
139 

Krossad potatis
med brynt smör, ägg, gräslök, rödlök,
syrad grädde  och löjrom.
115 

Råbiff
á 80g innanlår serveras med dijonaise, äggula,
friterad  kapris, hyvlad schalottenlök och krispig potatis.
119 

Bakad gulbeta
med syrlig gulbetsjuice, picklade senapsfrön,
wrångebäcksost, saltrostade pumpakärnor och senapskål.
109

VARMRÄTTER

Confiterat anklår
med puylinser och grillad lök, serveras med potatispuré smaksatt med timjan och vitlök, friterad jordärtskocka,  crudité på fänkål samt sky.
295  

Torsk
med krämig savoykål, saltbakad rotselleri, buerre blanc/smörsås  med forellrom och gräslök samt grillad chiliolja.
315  

Brygghusets cheeseburgare.
2x 75g smashburgare med dubbel cheddar,  dressing smaksatt med senap, lök och picklad gurka, sallad,  tomat och isad silverlök. Serveras med pommes och majonnäs. 199 

Pankopanerad fläskschnitzel
med pommes och bearnaise, serveras med gröna  ärtor och citron.
219 

Stekt king oyster
med jordärtskockspuré, friterad jordärtskocka och  skum på wrångebäcksost, serveras med rostade hasselnötter,  smörgåskrasse, picklad rättika samt sky.
275 

Hängmörningskåpet:
Hängmörad ryggbiff
349 
Hängmörad kotlett
239  

Tillbehör
Smashed potato med rostad blomkål, råhyvlad blomkål, parmesan, ramslök  och vattenkrasse.

Hjärtbladsallad med hyvlade primörer. Rödvinssky.

DESSERT

Kvällens glass/sorbet
60

Pralin/tryffel
30

Kanelstekta äpplen
med sorbet på äpple och basilika, kanderade
nötter och krispig sockerkaka samt äppelsirap.
105

Brownie
med karamelliserad mjölkchokladmousse, havtornsorbet,
spräckt choklad och maräng.
110

Gjuten lemoncurd
med mandelbotten, karamelliserade pecannötter,
rostat havre, färskt fikon samt sorbet på yoghurt och citron.
125