FÖRRÄTTER
Ceviche
på torsk och tonfisk med krispig kålrabbi, grönt äpple,
leche the tigre, dill, misomajonnäs samt stenbitsrom.
139
Krossad potatis
med brynt smör, ägg, gräslök, rödlök,
syrad grädde och löjrom.
115
Råbiff
á 80g innanlår serveras med dijonaise, äggula,
friterad kapris, hyvlad schalottenlök och krispig potatis.
119
Bakad gulbeta
med syrlig gulbetsjuice, picklade senapsfrön,
wrångebäcksost, saltrostade pumpakärnor och senapskål.
109
VARMRÄTTER
Confiterat anklår
med puylinser och grillad lök, serveras med potatispuré smaksatt med timjan och vitlök, friterad jordärtskocka, crudité på fänkål samt sky.
295
Torsk
med krämig savoykål, saltbakad rotselleri, buerre blanc/smörsås med forellrom och gräslök samt grillad chiliolja.
315
Brygghusets cheeseburgare.
2x 75g smashburgare med dubbel cheddar, dressing smaksatt med senap, lök och picklad gurka, sallad, tomat och isad silverlök. Serveras med pommes och majonnäs. 199
Pankopanerad fläskschnitzel
med pommes och bearnaise, serveras med gröna ärtor och citron.
219
Stekt king oyster
med jordärtskockspuré, friterad jordärtskocka och skum på wrångebäcksost, serveras med rostade hasselnötter, smörgåskrasse, picklad rättika samt sky.
275
Hängmörningskåpet:
Hängmörad ryggbiff
349
Hängmörad kotlett
239
Tillbehör
Smashed potato med rostad blomkål, råhyvlad blomkål, parmesan, ramslök och vattenkrasse.
Hjärtbladsallad med hyvlade primörer. Rödvinssky.
DESSERT
Kvällens glass/sorbet
60
Pralin/tryffel
30
Kanelstekta äpplen
med sorbet på äpple och basilika, kanderade
nötter och krispig sockerkaka samt äppelsirap.
105
Brownie
med karamelliserad mjölkchokladmousse, havtornsorbet,
spräckt choklad och maräng.
110
Gjuten lemoncurd
med mandelbotten, karamelliserade pecannötter,
rostat havre, färskt fikon samt sorbet på yoghurt och citron.
125