Festmeny,endast förbeställning

 

Festmeny

 

Förrätt


Gratinerad Getost

 bädd av jungfrusallad och rödlök
toppad med honung och rostade solroskärnor

Carpaccio på kalv

på ruccolabädd tillsammans med parmesan,
balsamkräm och rostade solroskärnor

Varmrätt

Torskrygg Romanesco

 på bädd av spenat med romanescopure, knaperstekt bacon,
grillad citron, bakade coctailtomater



Helgrillad Ryggbiff
bakade coctailtomater, stekta grönsaker, picklad rödlök, barnaisesås
och Idaho potatis



Dessert

Husets kladdkaka
med glass 

2 rätter 289:- 3 rätter 340:-

Menyn gäller sällskap på minst 15 personer
som förbeställer 3 dagar i förväg och om man enas om samma för- och/eller efterrätter och alternerar mellan max 2 varmrätter

Våra systerpubar

  • Black Lion Inn
  • Brygghuset
  • Bull and Bear
  • Horse and Hound
  • Queens head